August 2015

Suvesoe saabus sel aastal Eestisse küll alles juuli teises pooles, kuid Jaapanist imporditud kalad on siiski märgatavalt kasvu visanud ja toituvad väga aktiivselt ning julgelt. Kes Instagramis veel mind ei jälgi, saab sellest videot vaadata siit.

Terve rivi kalu on uue omaniku leidnud ning nüüd võib puhtatõulisi koikarpe koduaedadest leida nii Tartumaal, Saaremaal kui ka Tallinnas ja selle ümbruses. Suures basseinis hetkel alles 10 suurt ja paar väikest kala, Keilas mõni rohkem. Igatahes, veel on saada!

Üldiselt on suvi basseinide mõttes möödunud rahulikult, viimaste kuumadega on natuke rohelist vetikat tekkinud, kuid arvestades, kui palju kalad söövad, on see normaalne ja kuna varjab ka musta kilet, siis pigem isegi olen rahul 🙂

Üks uue saunamaja katuselt tehtud pilt ka lõpetuseks:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *